12. desember: Vetle Lid Larssen


vetlelidlarssen

Vetle Lid Larssen elsket sin far, Lars Andreas Larssen. Men for å overleve måtte han bekjempe ham. Det var en kamp som skulle bringe far og sønn milevis fra hverandre, men også faretruende nært. Det var den evige kampen mellom far og sønn; om karriere, dominans, selvhevdelse – og kjærlighet. En kjærlighet som varte til faren ble rammet av en dødelig sykdom. Og enda lenger.

Denne høsten utga Vetle Lid Larssen boken «Hvordan elske en far – og overleve», en fortelling om to mennesker som prøver å snakke sammen, men som ikke får det til før det er for sent – nesten. Han har skrevet en sterk, selvbiografisk fortelling, en historie om hva som skjer når din egen far rammes av Alzheimers og sakte viskes ut. Om hvordan det er for en sønn å brått bli forvandlet til den eldste.

Hør Vetle Lid Larssen snakke om fedre og sønner, om den evige konflikten mellom far og sønn, den desperate kjærligheten og døden som forløser alt.

 

Foredrag, ca. 55 minutter

Tid: 12. desember klokken 13.00

Sted: Apotekeren kafé, Jugendstilsenteret

Inngang: Kr. 50

Billetter i døra eller her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *