21. desember: Musikalsk litteraturkveld


olsvik bergTa en timeout fra julevasken, sett deg ned i pinnestolen og lytt. Vi byr i år på en musikalsk litteraturkveld med to av byens egne: Forfatter Sunniva Relling Berg leser fra sine noveller, og visesanger Harald Olsvik spiller.

Olsvik er en 23 år gammel visesanger fra Ålesund. Han studerer for tiden til å bli lærer ved Høgskolen i Bergen. Olsvik lar seg inspirere av mange ulike sjangre og artister, og skriver så vel personlige og poetiske som lettsindige og lekne viser. Hans selvtitulerte debutalbum kom i 2014, og er tilgjengelig på de fleste digitale plattformer. I kjølvannet av albumutgivelsen har han spilt en rekke konserter, både i inn- og utland.

Olsvik er også aktiv i flere band, blant annet The Monstieurs, som slapp sitt tredje album i oktober.

Du kan lytte til musikken hans her:
http://haraldolsvik.bandcamp.com/releases

Sunniva Relling Berg (f. 1988) debuterte i 2011 med den kritikarroste ungdomsromanen «Utfor» som blei nominert til Brageprisen. Andreboka, «Beina i gitaren», kom i 2013. Ho har òg gitt ut noveller og ei barneforteljing i ulike antologiar. For forfattarskapen har ho fått Stiftelsen Kjell Holms kulturpris i 2012 og Bokhandlernes barnebokstipend i 2014.

 

Forestilling, ca. 45 minutter

Tid: 21. desember klokken 18.00

Sted: Apotekeren kafé, Jugendstilsenteret

Inngang: Kr. 50

Billetter i døra eller her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *