17. mars: Skriveverksted med forfatter Anne Oterholm


Book

 

Skriver du? Har du et påbegynt prosjekt som du trenger inspirasjon til å fullføre? Eller har du bare lyst til å begynne med skjønnlitterær skriving, og mangler et lite spark bak?

Anne Oterholm er forfatter, leder for Forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø, og tidligere leder av Den Norske Forfatterforening. I 2015 ble hun nominert til Brageprisen for sin nyeste roman «Liljekonvallpiken».

I dette skriveverkstedet forteller hun om sitt syn på det å skrive skjønnlitterært, deler gode råd om skrivelivet, og gir deg nyttige skriveøvelser. Skriveverkstedet er tenkt som en igangsetter og inspirasjon, og har derfor mer fokus på det praktiske enn det teoretiske ved det å skrive skjønnlitteratur.

Ta med pc, for her skriver vi underveis! (Nei, ingen tvinges til å dele hvis de ikke vil).
Tema for Ålesund litterære salongs vårprogram i år er «Den fremmede». Hvem er de fremmede i dagens samfunn? Hvor møter vi dem? Hva innebærer det å være en fremmed? Vi oppfordrer derfor de deltakerne som har lyst, til å velge dette som tema for arbeidet under kurset.

Om interessen er til stede, blir det også mulighet for å opprette en skrivegruppe i Ålesund litterære salong, som arbeider videre på egen hånd. Gruppen skal drives av deltakerne selv, men salongen kan bistå med det praktiske rundt avviklingen, og på oppfordring hente inn kursholdere.

Pris: 250 (Maks 13 deltakere, billetter hos Tikkio)
Kursavgiften inkluderer kaffe/te og frukt.
Varighet: 3 timer
Kurset blir holdt i Ålesund, informasjon om lokale kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *