12. januar – Sandra Lillebø


lilleboSandra Lillebø (født i Ålesund, bor i Bergen) gjorde inntrykk på mange med debuten «Navnet på den ensomme er frigitt» i 2011, og i 2016 kom endelig diktsamling nummer to, «Alt skal skinne og blø» på Oktober forlag.

Foruten å skrive glimrende titler har Sandra Lillebø vist en evne til å sette ord på tomrommene mellom erfaringen og språket (ja, det er vel det god poesi driver med?) slik at du som leser får nye innganger til å tenke. I sin nye samling leter hun blant mødre, barn, par og familier i hjemmets noen ganger ulendte landskap – et landskap der man også kan slumpe til å møte reven.

Og hvilken bedre diktsamling å snakke om like etter jul, der vi både elsker og gremmes og prøver så godt vi kan? Det vi prøver å si er at du bør få med deg denne kvelden sammen med Sandra Lillebø, der hun leser fra sine diktsamlinger vi snakker om poesien og reven og hjemmet.

Lillebø møter Bjørn Vatne til samtale. Arrangementet foregår i Apotekeren kafé, i samarbeid med Jugendstilsenteret og Kunstmuseet Kube. Ålesund litterære salong er støttet av Kjell Holms Stiftelse.


 

Sted: Apotekeren kafé, Apotekergata 16

Tid: 12. januar kl. 19.45

Inngang: kr. 50, billetter kan forhåndskjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *