16. februar: Ida Hegazi Høyer


Ida Hegazi Høyer (Foto: Paal Audestad)

Tre byer, tre møter mellom mennesker. Hvordan skaper vi oss selv i møte med andre, og hvordan former omgivelsene oss? Kan vi definere oss selv, eller må vi sette oss i forhold til noen eller noe for at livet skal gi mening?

I samtaleserien «Byen» møter vi forfatter Ida Hegazi Høyer og hennes nye bok «Historier om trøst».

Høyer ble av Morgenbladet kåret til en av de viktigste norske forfatterne under 35. Det forsvarer hun både med innhold og med produktivitet: Å gi ut en bok i året er en ting, men å holde kvaliteten oppe (og oppadgående!) tilhører sjeldenhetene. Ida Hegazi Høyer debuterte i 2011 med «Under verden», og siden kom «Ut» (2013), «Unnskyld» (2014) og «Fortellingen om øde» (2015).

Høyer møter Bjørn Vatne til samtale denne kvelden.

 

Sted: Apotekeren kafé, Apotekergata 16

Tid: Torsdag 16. februar kl. 19-20

Inngang: 50,. (billetter kan kjøpes her eller i døra). Kun kontant/Vipps.

Arrangementet er støttet av Kjell Holms Stiftelse, med Jugendstilsenteret og Kunstmuseet Kube som velvillig vertskap.