26. mai: Joakim Kjørsvik


Vi er glade for å endelig kunne hente hjem den utflyttede ålesunderen (og knallgode forfatteren) Joakim Kjørsvik. Han brakdebuterte med de surrealistiske, morsomme fortellingene i Åpenbart ingen nabo i 2007, og fulgte det opp med nattelivsromanen I fjor var en lang natt i 2013. I fjor kom det som må kunne kalles hans store gjennombrudd, med en ny samling fortellinger av den rørende, absurde og medrivende sorten: Folk jeg husker. 

Den fikk strålende kritikker:

«Med overskudd og oppfinnsomhet introduserer Joakim Kjørsvik oss for mennesker som ikke følger mønsteret. […] Grovkomikk, livslede og livsglede opptrer etter tur, og påfunnene blir aldri til manér. Kjørsvik kan like gjerne overraske med sårhet som med surrealisme. […] Hvem lytter vi til, og hvem ser vi? Fortellerens åpenhet for andre mennesker bringer et alvor inn i disse odene til alle som har flydd forbi.»
Carina Elisabeth Beddari, Morgenbladet

Møt ham i samtale med poet Endre Ruset, om boken og forfatterskapet!


Sted: Ålesund bibliotek, rådhuset

Tid: 26. mai kl. 13.00

Inngang: Gratis