9. april: Eivind Hofstad Evjemo


evjemoVi er veldig glade for å kunne ønske Eivind Hofstad Evjemo velkommen til Ålesund litterære salong. Evjemo er en av de yngre norske forfatterne som har markert seg sterkest de siste årene.

 

For debuten Vekk meg hvis jeg sovner (2009) fikk han Tarjei Vesaas’ debutantpris. Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet (2012) resulterte i Ungdommens kritikerpris og UT-Awards for «Årets bok» og «Årets trønderske forfatter».

Om hans siste bok Velkommen til oss skrev Bergens Tidende følgende: «Det er sjelden man møter så god skrivekunst hvor nesten hver setning dirrer av estetisk nytelse og eksistensielt alvor.» Hos oss kan du møte Evjemo som leser fra boka og forteller om sitt arbeid med romanen.

Boken handler om Arild og Sella, som mister sønnen i en fergeulykke. Det er åtte år siden det skjedde, men etter 22. juli 2011 vekkes sorgen til live igjen. 

Forlaget beskriver det som en roman om menneskene som står i utkanten av den nasjonale katastrofen, men allikevel dras inn i det emosjonelle dragsuget. Den er også en kjærlighetshistorie om to mennesker som tvinges til å ta de valgene som holder dem i live.

Evjemo møter Bjørn Vatne fra Ålesund litterære salong til samtale.


 

Tid: 9. april klokken 20.00

Sted: Apotekeren, Jugendstilsenteret

Entré: kr. 50,-

Billetter i døra eller her.

Åpen bar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *